Steaua şi un transfer cu scandal: aducerea algerianului Hamroun poate trimite echipa în faţa comisiilor UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jugurtha Hamroun
Jugurtha Hamroun

Gigi Becali a anunţat două transferuri, luni seara, însă, din păcate pentru latifundiarul din Pipera, ambele mutări sunt ca şi picate.

Steaua a anunţat că s-a înţeles cu portughezul Felipe Teixeira şi cu algerianul Jugurtha Hamroun, ultimul autorul celui mai frumos gol din Liga I în sezonul recent încheiat.

Astăzi la prânz însă, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că aducerea lui Teixeira s-a anulat, cazul fiind unul închis pentru campioana României. La câteva ore după această ştire, Steaua a mai primit o lovitură, de această dată din Turcia.

Oficialii clubului Giresunspor (locul 11 din 18 în liga a doua din Turcia în sezonul trecut) au anunţat că Steaua nu-l poate lua pe Hamroun, deoarece mijlocaşul de 26 de ani a semnat de două săptămâni cu ei!

Mai mult, preşedintele Mustafa Bozbag a povestit pentru ziarul „Miliyet“ că, în contul transferului, Giresunspor a plătit 360.000 de euro către diverşi impresari, iar pentru a-l lua pe Hamroun Steaua trebuie să plătească 220.000 de euro!

Bozbag a adăugat că înţelegerea semnată cu Hamroun e valabilă pentru trei ani, iar dacă mijlocaşul se va prezenta la Steaua, fără acordul celor de la Giresunspor, atunci turcii vor sesiza UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite