Steaua şi-a găsit antrenor. Cine e noul tehnician al campioanei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României se va antrena sub comanda lui Costel Gâlcă, noul tehnician al roş-albaştrilor, începând de săptămâna aceasta.

„Nu a fost greu să negociez cu patronul, sper să avem o colaborare foarte frumoasă. Obiectivul principal este calificarea în Champions League, dar şi câştigarea titlului. Nu ştiu câţi jucători vor pleca, dar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci vor veni alţii în locul lor. 

Este foarte important că am venit la Steaua, echipa la care am jucat şi am avut succes. Sper să se întâmple acelaşi lucru şi ca antrenor. Restanţele financiare se vor rezolva cât de curând. Nu au contat banii. E nevoie de multă muncă şi disciplină pentru a realiza performanţă la Steaua“, a declarat Costel Gâlcă potrivit prosport.ro.

Pentru Costel Gâlcă îşi manifestase interesul şi Gheorghe Hagi, care îl dorea la FC Viitorul. Steaua rămăsese fără antrenor principal după ce Laurenţiu Reghecampf şi-a anunţat, săptămâna trecută, plecarea la Al Hilal, în Arabia Saudită, iar Costel Gâlcă s-a dovedit a fi o variantă satisfăcătoare. Noul tehnician al roş-albaştrilor a jucat pentru formaţia din Ghencea în anii '90 şi a mai evoluat la Progresul Bucureşti, FC Argeş, Real Mallorca, Espanol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza, Almeria şi Gimnastic Tarragona. În tricoul echipei naţionale a avut 68 de prezenţe şi patru goluri, participând la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1994 şi 1998 şi la Europenele din 1996 şi 2000. În ultimul an, Gâlcă a fost selecţioner al echipei bnaţionale sub 17 ani a României, iar înainte a pregătit gruparea secundă a clubului spaniol Almeria.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Totul despre Constantin Gâlcă, noul antrenor al Stelei

Lista completă a posibililor adversari ai Stelei în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. 17 nume, niciunul de speriat

Steaua cere o sumă uriaşă pentru Pintilii. Al Hilal oferă doar 700.000 de euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite