Steaua se mută luni în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii stelişti sunt sătui de cantonamente şi aşteaptă reluarea campionatului
Jucătorii stelişti sunt sătui de cantonamente şi aşteaptă reluarea campionatului

Oficialii din Ghencea au luat decizia să plece în al treilea stagiu de pregătire, din care se vor întoarce cu o zi înaintea meciului cu Ceahlăul. Nici nu au venit bine din Antalya că steliştii se pregătesc de un nou cantonament. Din cauza stării terenurilor şi a vremii din România, Stoichiţă vrea să-şi ducă elevii în Bulgaria.

„Am vorbit acolo, vremea şi terenurile sunt bune, aşa că probabil luni vom pleca. Plănuim să ne întoarcem vineri, cu o zi înaintea meciului cu Ceahlăul", a spus tehnicianul Stelei. Staţiunea aleasă de oficialii din Ghencea este Varna, acolo unde toate detaliile au fost puse la punct chiar de către „Lippi", care a rămas în relaţii bune cu vecinii de la sud de Dunăre după ce a antrenat-o pe Litex Loveci.

Citiţi şi:

Derbyul etapei este duminică pe Digisport!
Cu o săptămână înainte de retur, Poli este pregătită pentru Liga 1

Anunţul că vor pleca din nou departe de casă şi de familii i-a cam pus pe jar pe jucătorii Stelei. Aceştia s-au plâns că de la 16 ianuarie, data primului cantonament, ei nu au mai stat acasă decât trei zile, plecând imediat într-un nou stagiu de două săptămâni în Antalya, de unde s-au întors de-abia ieri.

Însă nici de data aceasta nu vor petrece mai mult timp cu soţiile sau prietene, urmând să decoleze spre Bulgaria luni. „Vreau să înceapă campionatul, m-am săturat de cantonamente şi de alergat kilometri întregi", a spus şi Surdu.

Nu mai aduc pe nimeni

Chiar dacă au avut pe lista lor peste 10 fundaşi centrali, oficialii din Ghencea par decişi să renunţe la varianta achiziţionării unui nou stoper, după ce nici Boubacar Diarra n-a confirmat în amicalul cu Bate Borisov. Motivul pentru care steliştii nu vor să se arunce şi să mai cumpere încă un jucător este acela că oricum respectivul ar veni prea târziu pentru a se acomoda şi juca în primele etape ale returului, când Steaua întâlneşte pe Unirea, pe CFR Cluj şi pe Dinamo.

„Diarra nu rămâne, nu ştiu dacă mai vine altcineva, deocamdată trebuie să ne obişnuim cu ideea că avem jucătorii pe care îi avem", a explicat şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Tănase, la Dinamo Moscova?

Urmărit de trimişi ai clubului Dinamo Moscova, Cristi Tănase ar putea ajunge în capitala Rusiei din vară. Suma oferită de moscoviţi este de 3,5 milioane de euro, în condiţiile în care Steaua a plătit pe „Dodel" 1,8 milioane de euro în vara trecută.

„Tănase nu a semnat cu nimeni. Eu aş fi de acord să plece orice jucător dacă merită şi dacă vine cineva în locul lui", a spus Stoichiţă. „Dacă ne oferă cât cerem, Tănase poate pleca", a zis şi Argăseală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite