Steaua recomandă masajul erotic: explicaţiile lui Reghecampf, după ce un elev de-al său s-a dat pe mâna fetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Neamţul Timo Gebhart a venit, în această iarnă, în România. Până acum, a bifat puţine minute şi mai puţine realizări, însă, potrivit spuselor antrenorului său, mijlocaşul, deocamdată, îşi încarcă bateriile.

Gigi Becali a luat foc după ce Gebhart a fost fotografiat la intrarea într-o sală de masaj erotic, la ora 07.45 dimineaţa, iar asta după o noapte pierdută prin cluburile din Capitală.

Chiar dacă patronul Stelei a spus că nu vrea să-l mai vadă pe Gebhart, pe care nici nu-l mai consideră jucătorul echipei sale, Laurenţiu Reghecampf are o altă părere. Omul care l-a adus pe Gebhart în România a spus, sus şi tare, că relaxarea la o sală de masaj erotic nu reprezintă o problemă.

Ce a spus?

„Acele fotografii cu Gebhart nu erau din acea dimineaţă. El a avut antrenament la ora 11.00 şi a fost prezent. Dacă omul a simţit că are nevoie de un masaj, fie el şi erotic, atunci e treaba lui. Pentru mine, e important cum se va antrena de acum încolo, care va fi reacţia lui la antrenamente“, a spus „Reghe“, potrivit Digi Sport.

El a lăsat de înţeles că va trece peste cuvântul lui Gigi Becali şi îl va folosi pe mijlocaşul de 26 de ani, adus de la Nurnberg.

„Încet-încet, Gebhart intră în ritmul pe care îl aşteptăm de la el. Mai aveţi puţină răbdare. Jocurile lui n-au fost cele mai bune, dar am spus foarte clar. Vrem să construim o echipă puternică pentru Liga Campionilor şi avem nevoie de fiecare jucător. Vom lua anumite decizii când se va termina campionatul“, a adăugat antrenorul Stelei.

Gebhart nu e jucătorul Stelei, n-are niciun fel de legătură. A semnat şi el...Să fie sănătos, mai are o lună, două şi pleacă în Germania. Gigi Becali finanţator Steaua  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite