Steaua nu mai sperie pe nimeni. Primarul Chiajnei vorbeşte despre o "umilinţă totală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două înfrângeri consecutive, Steaua va juca vineri pe terenul Concordiei Chiajna, echipă care a eliminat-o din Cupa României.

Steaua trebuie să iasă din perioada mai puţin fastă cu o victorie în faţa Concordiei Chiajna (vineri, ora 20.30, Antena 1 şi DolceSport). 

Chiajna e echipa antrenată de fostul tehnician al Stelei, Ilie Stan, în vreme ce în Ghencea a ajuns tocmai fostul antrenor al Concordiei, Laurenţiu Reghecampf. Echipa ilfoveană e susţinută de primarul Mircea Minea, care a avut un conflict cu Reghe după plecarea acestuia, pe seama unor bani datoraţi antrenorului.  

.„E simplu, meciul îl abordăm la victorie categorică, umilinţă totală! Nu mă gândesc la altceva decât la victorie. N-ar fi o problemă, noi i-am eliminat şi din Cupa României şi i-am eliminat pe muncă. Sunt stelist, dar nu mă doare sufletul dacă o bat pe Steaua pentru că aici, la Concordia, bag şi bani, şi pun şi suflet. Suntem profesionişti. Ţin şi eu cu echipa de unde mănânc o pâine. Aici, la Chiajna, avem mentalitate japoneză! După Stuttgart şi Braşov, Steaua cred că o ia şi p-asta! Care-i problema?! Poate s-o ia şi... p-a treia înfrângere, ce, d-aia ne-am apucat de fotbal, ca să fim cei mai buni!”, a spus pentru „ring” Mircea Minea.

Mircea Minea e conştient că o victorie Concordiei i-ar întrista pe mulţi dintre locuitorii aşezării de la marginea Bucureştiului. „La noi, aici, în proporţie de 60 la sută, suntem susţinători ai Stelei, 30 la sută sunt rapidişti şi ce rămâne sunt dinamovişti. Am făcut un sondaj pe un eşantion de 1.000 de localnici şi aşa mi-a ieşit. Dar există şi o explicaţie. Păi, din Chiajna ajungi imediat în Ghencea sau Giuleşti”, a declarat Minea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite