Steaua - Livingston 4-1: campioana României a câştigat un amical cu fluctuaţii ciudate de cote la pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul test din stagiul de pregătire din Anglia, roş-albaştrii au trecut de formaţia care, în sezonul trecut, s-a clasat pe locul 4 în liga secundă din Scoţia. Partida a avut o desfăşurare bizară.

0-0 cu Rubin Kazan  (locul 6 la ultima ediţie de campionat din Rusia) şi 0-1 cu Videoton (vicecampioana Ungariei). Cu aceste două rezultate, Steaua a plecat din Austria, unde a efectuat primul stagiul al verii. Şi cu un mare semn de întrebare: cine va fi responsabil cu golurile, după plecarea lui Rusescu la Sevilla? Răspunsul a venit, parţial, duminică seară, în primul amical din cantonamentul din Anglia.

Ce s-a întâmplat?

Chiar dacă a întâlnit un adversar modest, Steaua a fost condusă încă din minutul 3! Nervos, Laurenţiu Reghecampf a făcut prima schimbare un minut mai târziu, înlocuindu-l pe Pârvulescu cu Latovlevici! 

Nu numai golul scoţienilor a surprins, ci şi modul în care cotele partidei au evoluat în secţiunea live. La un moment dat, la 1-0 pentru Livingston, undeva în minutul 30, Steaua avea o cotă de 1.85 la victorie. Apoi, brusc, cota a scăzut la 1.35! La câteva minute după această schimbare care, de obicei, indică faptul că s-a pariat masiv pe un rezultat - în cazul de faţă pe victoria Stelei - bucureştenii au început să marcheze pe bandă.

Mihai Costea l-a driblat pe portarul advers şi a făcut 1-1 (37), iar până la pauză, românii au trecut în avantaj, după ce Gabi Iancu a punctat printr-o lovitură liberă (43). După pauză, pe teren a existat o singură echipă: Steaua. S-a făcut 3-1 după o eroare în defensiva celor de la Livingston, soldat cu un autogol (48), iar Mihai Costea a reuşit „dubla“, profitând de o altă gafă a scoţienilor (57).

S-a terminat 4-1, iar Steaua a încheiat meciul în zece oameni, după ce Cristi Tănase a fost eliminat (76).

Următoarele amicale ale Stelei în Anglia sunt cu Notts County (2 iulie) şi cu Sheffield Wednesday (6 iulie). Apoi campioana revine în ţară pentru a juca Supercupa României cu Petrolul, la „Arena Naţională“, la 10 iulie.

Steaua cu Livingston: Tătăruşanu - Răpă, Gardoş, D. Bratu, Pârvulescu - Prepeliţă, Răduţ - Ad. Popa, N. Stanciu, Iancu - M. Costea

Au mai jucat: Latovlevici, Tănase, Niţă, Chiricheş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite