Steaua - ACS Poli 1-0: ce chin, ce jale pentru o victorie „furată“. Bourceanu, gest de om descreierat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe un stadion gol, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a luat cele trei puncte în ultima rundă din 2016, însă, la ce s-a întâmplat în repriza a doua, bucureştenii n-au meritat să câştige.

După o primă repriză bună în care a fost răsplătită prin golul lui Adi Popa (33), Steaua a avut o prestaţie dezolantă după pauză şi doar o greşeală de arbitraj şi ratările gazdelor au făcut ca bucureştenii să nu fie egalaţi.

Drăghici (68) şi Şeroni (81) au ratat mari ocazii pentru bănăţeni, dar faza cea mai importantă s-a petrecut în minutul 74. Artean a şutat de la 20 de metri, balonul a fost deviat de Bărbuţ şi a intrat în poartă. Golul n-a fost validat, fiindcă asistentul a semnalizat o poziţie de ofsaid. Reluările au arătat însă că Enache l-a scos din ofsaid pe Bărbuţ şi că golul ar fi trebuit să fie validat.

Partida s-a încheiat cu o intrare criminală a lui Bourceanu. Introdus la pauză, mijlocaşul de închidere a intrat cu crampoanele înainte la Neagu, rănându-l grav pe acesta. Stelistul a văzut imediat „roşu“, iar Neagu a avut nevoie de ajutor pentru a putea ieşi de pe teren. Totuşi, fotbalistul de la ACS Poli se poate considera norocos că intrarea lui Bourceanu nu i-a rupt piciorul.

Steaua a trecut pe locul 1 cu 40 de puncte, după 21 de meciuri, însă urmăritoarele Viitorul (39 de puncte) şi Gaz Metan Mediaş (37 de minute) au câte un meci mai puţin disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite