Steaua a luat bătaie de la Ferencvaros. Nikolici, eliminat pentru un gest stupid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Chipciu a marcat singurul gol al Stelei
Alex Chipciu a marcat singurul gol al Stelei

În ultimul amical din Spania, steliştii au arătat multe lacune în apărare şi mulţi nervi în atac, pierzând cu 2-1. Muntenegreanul Nikolici şi-a călcat un adversar.

Steaua a jucat bine în primele 20 de minute, când au şi deschis scorul, prin Chipciu, după o fază de contratac. Apoi, roş-albaţtrii s-au întrecut în gafe în apărare, iar Somalia i-a taxat pe români în minutul 25, egalând cu un şut sub Stanca.

În repriza a doua, Reghecampf a operat irmătoarele modificări: Nikolici a intrat în locul lui Adi Popa, Cojocaru a intrat în locul lui Stanca, Pîrvulescu a intrat în locul lui Latovlevici, Prepeliţă a intrat în locul lui Rîpă (care a debutat la Steaua), Gardoş în locul lui Chiricheş.
Steaua a făcut cel mai slab amical al iernii, iar repriza a doua a demonstrat acest lucru. Mai întâi, Cucik i-a adus pe unguri în avantaj în minutul 59, după o nouă fază “somnolentă” în apărarea Stelei.
Apoi, muntenegreanul Stefan Nikoloci i-a înfuriat pe cei de pe margine, după ce a văzut cartonaşul roşu pentru un gest stupid: şi-a călcat un adversar în minutul 67. În minutul 69, Chipciu a văzut şi el galben pentru o intrare dură, moment în care oameni ide pe băncile de rezervă au luat foc, fiind la un pas de bătaie.
După acest meci, Steaua a pierdut turneul amical Costa del Sol.

"E jenant ce a făcut Nikolici. Aveam nevoie de un om în plus pe teren, nu de unul la vestiare", a spus Reghecampf: "Am suferit în ofensivă, e inadmisibil ca din postura de rezervă să intri cu o astfel de atitudine pe teren. Dacă nu îşi schimbă atitudinea, nu pot antrena astfel de jucători", a mai spus Reghecampf, referindu-se la  Mihai Costea.


Echipa de start a Stelei:

Stanca - Rîpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa,  Chipciu, Tănase - Rusescu

Rezultatele Stelei din această iarnă:

Steaua - Celtic 1-2

Steaua - FC Basel 1-1

Steaua - Dinamo Kiev 2-0

Steaua - Fernecvaros 1-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite