Novak Martinovici: „Voi sărbători şi eu titlul cu numărul 24 al Stelei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martinovici le urează succes foştilor săi colegi în lupta pentru titlu din Liga 1 FOTO Mediafax
Martinovici le urează succes foştilor săi colegi în lupta pentru titlu din Liga 1 FOTO Mediafax

După despărţirea cu scandal de Steaua, sârbul Novak Martinovici îşi doreşte ca la vară să poată sărbători, alături de foştii săi colegi, titlul cu numărul 24 din istoria clubului roş-albastru.

Deşi nu s-a despărţit amiabil de Steaua, Martinovici le ţine pumnii în continuare foştilor săi colegi, cărora le promite că va fi alături de ei la sărbătorirea câştigării campionatului. 

"Sunt convins că anul acesta suporterii Stelei vor sărbători la Piaţa Universităţii, sunt convins că echipa va face performanţă în Europa League, că va bucura milioane de oameni, printre care şi pe mine. Voi sărbători şi eu titlul, oriunde o să mă găsească momentul respectiv”, a declarat Martinovici pentru ProSport.

După ruperea contractului de Steaua, sârbul nu şi-a găsit altă echipă. Numele său a fost vehiculat în campania de achiziţii a echipei Pandurii, dar până la urmă transferul a picat. 

Cota de piaţă a jucătorului este de 800.000 de euro conform site-ului transfermarkt.de.

Nu vreau să vorbesc despre Mihai Stoica. Părerea mea despre el poate fi exprimată într-o singură propoziţie: caracterul lui nu merită să fie la un club mare cum e Steaua.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite