Steaua a început să se apere, dar nu ştie să atace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica şi Ronny Levy au motive serioase de îngrijorare
Mihai Stoica şi Ronny Levy au motive serioase de îngrijorare

Echipa antrenată de Ronny Levy s-a chinuit aseară cu formaţia FC Krasnodar, din prima ligă rusă, într-un meci amical disputat în Austria, care s-a încheiat cu o remiză seacă, 0-0.

Dacă apărarea funcţionează bine, iar linia mediană se mişcă decent, problemele mari ale roş-albaştrilor apar în atac. După ce a debutat cu gol la Steaua, brazilianul Tatu a avut evoluţii din ce în ce mai modeste, iar aseară a jucat şters. În plus, în meciul acesta a avut şi ghinion în minutul 60 când şi-a spart capul după o ciocnire cu portarul advers.

De asemenea, Raul Rusescu s-a zbătut mult, a vrut să facă multe, dar nu i-a ieşit nimic, reuşind doar un şut la poartă în finalul primei reprize. Nici Mihai Costea, autorul unui gol în meciul cu FC Comercial, nu a ieşit în evidenţă.

Cu 10 zile înainte de Supercupa României, pe care Steaua o va disputa cu Oţelul, Ronny Levy are serioase motive de îngrijorare cu o echipă care încă nu dă semne că poate practica un joc consistent.

Steaua a jucat în următoarea formulă: Stanca - Martinovici, Iliev (Galamaz, 45), Gardoş, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan (Băjenaru, 76), Cr. Tănase (M. Costea, 53) - Tatu (D. Popa, 70), Rusescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite