Stângă rămâne la Pandurii-Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul naţionalei de handbal masculin a României nu va renunţa la banca tehnică a echipei de club, Energia Pandurii, la finalul acestui sezon.

Stângă rămâne la Pandurii

Vasile Stângă a anunţat ică îşi va prelungi din vară contractul cu gorjenii: „Voi continua şi din vară munca începută la Târgu Jiu. Ce să fac dacă Federaţia nu are bani? Pentru echipa naţională nu sunt decât două acţiuni pe an, aşa că am destul timp pentru echipa de club", a explicat fostul handbalist.

CSM Medgidia s-a retras din campionat

Comitetul director al FRH a dat curs adresei primite din partea clubului CSM Medgidia, prin care solicita retragerea din Liga naţională masculină din cauza condiţiilor grave financiare, şi a anulat toate rezultatele dobrogenilor în turul de campionat. CSM Medgidia ocupa penultim loc în liga naţională. Dacă CSM Medgidia se va înscrie în sezonul viitor în Divizia A, va începe competiţia cu o penalizare de 3 puncte.

Sancţiuni reduse pentru Hypo

Comisia de apel a Federaţiei Europene de Handbal (EHF) a redus masiv sancţiunile dure împotriva antrenorului lui Hypo Niederoesterreich, Gunnar Prokop, pentru un gest nesportiv, la meciul din Liga Campionilor împotriva formaţiei Metz. Suspendat iniţial pe 4 noiembrie 2009 pentru trei ani, Prokop (69 de ani) a primit o suspendare redusă la un an, amenda scăzând de la 45.000 la 10.000 de euro. Interzicerea sa pe viaţă din orice funcţie la EHF - era preşedinte al Comitetului competiţiilor feminine - a fost anulată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite