Specialistul Eurosport, Mats Wilander, a analizat şansele lui Grigor Dimitrov de a strica calculele celor care visează o finală Nadal - Federer la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul 9 ATP, l-a învins, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 (7), 6-4, pe canadianul Milos Raonic, locul 3 ATP, şi s-a calificat în semifinalele Australian Open, fază în care îl va întâlni, vineri, pe bulgarul Grigor Dimitrov, locul 15 ATP.

El va disputa a cincea semifinală la AusOpen, turneu pe care l-a câştigat în 2009. La rândul său, Grigor Dimitrov, în vârstă de 25 de ani, se află la a doua semifinală de Grand Slam din carieră, după cea de la Wimbledon din 2014, când a fost învins de Novak Djokovici. Bulgarul, care a câştigat turneul de la Brisbane, este neînvins în acest an. Dimitrov l-a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-4, după două ore şi 12 minute, pe belgianul David Goffin, favorit 11 şi poziţia 11 în ierarhia mondială. 

Specialistul Eurosport, Mats Wilander, fost număr 1 ATP, consideră că meciul va fi unul extrem de atractiv. 

"Există ceva foarte cool la Grigor Dimitrov, care atrage publicul. Cred că Grigor ar putea fi intimidat de Rafa Nadal - pentru că e Rafa, nu pentru că e în semifinale. Va fi dificil pentru el să compună o reţetă câştigătoare. Cred că este atât de mult mai matur acum decât atunci când a ajuns în semifinalele de la Wimbledon. Grigor e outsider, dar pe de altă parte l-am urmărit la Brisbane şi mi-a plăcut ce am văzut. El e convins că se poate impune la Australian Open", a spus Mats Wilander. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite