Sougou de la CFR e în vizorul scouterilor de la Aston Villa şi a altor două echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modou Sougou, jucător legitimat la CFR Cluj. FOTO Arhivă personală/Facebook
Modou Sougou, jucător legitimat la CFR Cluj. FOTO Arhivă personală/Facebook

Partida dintre Manchester United şi CFR Cluj (0-1) a constituit un prilej important pentru „feroviarul“ Modou Sougou de a fi în atenţia scouterilor de la Aston Villa, Newcastle United şi Norwich City.

CFR Cluj a fost prima echipă din România care a reuşit victoria pe Old Trafford şi care a acumulat 10 puncte în grupele Ligii Campionilor. Faptul că a învins „diavolii roşii“ nu a fost suficient pentru calificarea în optimile competiţiei, însă echipa din Gruia va evolua în continuare în Liga Europa.

La meciul desfăşurat pe „Teatrul Viselor“, Modou Sougou a fost monitorizat de scouterii a trei formaţii din a doua jumătate a clasamentului Premier League. Aston Villa (locul 15), Newcastle United (14) şi Norwich City (12) sunt trei nume posibile pentru care ar putea evolua senegalezul în vârstă de 27 de ani. Sogou a primit încă din vară o ofertă de la Aston Villa, pe care a refuzat-o pentru a participa în Liga Campionilor alături de CFR Cluj. 

Oficialii din Gruia par dispuşi să renunţe în această iarnă la senegalez, însă pretenţiile lor financiare se ridică la 3,5 milioane de euro. Pe lângă Sougou, Rafael Bastos este curtat de cluburi din Ucraina, Rusia şi Franţa, iar Pantelis Kapetanos se află în atenţia mai multor grupări din Bundesliga.

Formaţia de pe „Dr. Constantin Rădulescu“ l-a achiziţionat pe Sougou în luna iulie a anului trecut, contra sumei de 300.000 de euro. Palmaresul senegalezului în tricoul clujean numără 11 goluri marcate în 44 de partide din Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite