Roma, coșmar pentru românce. Bianca Andreescu, „executată” în 56 de minute

0
Publicat:

România nu mai are nicio reprezentantă în turneul din capitala Italiei, după ce Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Irina Begu și Gabriela Ruse au fost eliminate. A venit și rândul Biancăi Andreescu să spună adio Openului Italiei, după o ”execuție” de doar 56 de minute.

Bianca Andreescu nu-și găsește ritmul anul acesta. Foto Getty images
Bianca Andreescu nu-și găsește ritmul anul acesta. Foto Getty images

Canadiana de origine română a intrat direct în turul al doilea al turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 3.572.618 euro, dar a părăsit competiția în mai puțin de o oră.

Sportiva de pe locul 31 mondial a fost învinsă la scor de cehoaica Marketa Vondrousova, numărul 70 WTA, cu 6-0, 6-1, în doar 56 de minute de joc, înregistrând una dintre cele mai umilitoare eșecuri ale carierei.

Accidentată la gleznă în timpul turneului de la Miami, Bianca s-a recuperat și după o lună a revenit pe teren la Madrid. Eliminată de chinezoaica Wang Xiyy, tenismena de origine română și-a încercat norocul la Roma, dar capotat rușinos.

Nu a mai câștigat un turneu de 4 ani

Bianca Andreescu nu a mai câștigat un turneu din 2019, an în care a triumfat la patru competiții, între care US Open și Indian Wells. În contextul în care evoluțiile ei de anul acesta pe zgură sunt modeste, perspectivele nu sunt bune pentru Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, care începe pe 28 mai.

Turneul de la Roma rămâne fără vedete, mai multe favorite plecând acasă încă din primele tururi: Aryna Sabalenka, Sloane Stephens, Jessica Pegula, Elise Mertens, Ons Jabeur, Karolina Pliskova sau Elina Svitolina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite