Situaţie disperată la Rapid: antrenorul a lăsat capul în pământ, când copilul l-a întrebat de ce nu aduce bani acasă de opt luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Înainte de Paşte, George Copos a luat o decizie inumană: a achitat o parte din restanţele fotbaliştilor, însă a considerat că antrenorii mai pot aştepta. Rezultatul? Tehnicienii echipei au avut parte de Sărbători nefericite, iar unul dintre ei a izbucnit.

Sandu Tabârcă e secundul lui Marian Rada la Rapid şi trăieşte o adevărată dramă. Clubul e în insolvenţă, iar, potrivit legii, la o societate aflată în insolvenţă, angajaţii ar trebui să fie cu plăţile la zi. Bineînţeles, legea nu e respectată şi de George Copos, motiv pentru care Rapid riscă să nu ia licenţă pentru următoarea ediţie a Ligii I.

Dincolo de această problemă, mulţi dintre angajaţii clubului au ajuns într-o situaţie disperată, iar primul care a rupt tăcerea e Sandu Tabârcă.

Ce a spus?

„Aceşti şefi ai noştri sunt ca şi părinţii noştri, ori ei se comportă cu noi sub orice limită. Ce poate să iasă din nişte copii cu parinţi iresponsabili? Acest lucru se întâmpla şi la noi. Ei nu sunt şefii noştri pentru a ne umili, ei sunt partenerii noştri de afaceri.  Când mă duc acasă, îmi spun copiii: «Tată, nu pot să cred că de 8 luni de zile nu eşti plătit». Ba da, se poate, din păcate. Acesta e lucrul tragic. Ne-ar durea să nu primească Rapid licenţa, dar la ceea ce se întâmplă m-ar mira daca am primi-o“, a declarat secundul giuleştenilor la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite