Simona Halep, reacţie după eşecul de la Sydney: „Nu pot avea aşteptări mari pentru Australian Open“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a avut un debut nefast în 2019, pierzând în turul secund al turneului de la Sydney, în faţa australiencei Asleigh Barty.

Barty a învins-o pe Halep cu 6-4, 6-4, după o oră şi 27 de minute de joc. 

Simona a recunoscut superioritatea adversarei, dar s-a declarat mulţumită de nivelul la care a fost. "Vreau sa o felicit pe Barty pentru victoria de azi, a facut un meci foarte bun. N-am simţit dureri în timpul partidei, însă vreau să văd cum mă voi simţi mâine dimineaţă", a spus Simona Halep.

'Am făcut o pauză lungă, pentru că aveam nevoie. Atât mental, cât şi fizic. Deci nu aveam aşteptări prea mari. Nu mă aştept să fiu la un nivel înalt la acest moment, deoarece nu am jucat meciuri, dar tenisul este unul bun şi trebuie să am mai multă încredere în mine'', a subliniat Halep, citată de DPA.

''Nu pot avea aşteptări prea mari la Melbourne (Australian Open), deoarece căldura este mare. Voi merge şi voi încerca să joc mai bine decât am făcut-o azi şi vom vedea'', a mai spus finalista de anul trecut de la Melbourne.

Liderul mondial a menţionat şi că este ''ciudat şi dificil'' fără antrenor, după ce s-a despărţit de australianul Darren Cahill în noiembrie, dar a apreciat că este ''un nou început'' pentru ea şi va încerca să joace câteva luni fără antrenor, să se simtă bine pe teren.

Simona Halep, care a avut trei mingi de break la 4-4 în primul set şi a servit pentru 5-3 în actul secund, a recunoscut că a fost lipsită de ''inspiraţie'' la unele puncte importante în acest meci.

''Slice-ul său a fost extraordinar azi şi Ashleigh a meritat să câştige, dar nici eu nu am fost departe de victorie. Am avut multe şanse să fac break şi să fiu în avantaj, dar nu am reuşit. Simt că încă nu am ritmul de joc. Ea a jucat bine, mereu a jucat bine împotriva mea. Azi a fost mai bună decât mine deoarece a avut poate zece meciuri mai mult decât mine în acest an, deci a fost mai bine pregătită decât mine'', a mai spus Halep.

Românca a spus că în ceea ce priveşte Australian Open, unde are de apărat finala de anul trecut, şi-a propus să ia meciurile pas cu pas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite