Simona Halep la Dubai: a treia jucătoare a lumii a admis că a comis o mare greşeală în acest început de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca a arătat, în ultima perioadă, că nu ştie să-şi facă o strategie clară, lucru pe care l-a şi recunoscut, oarecum voalat, într-o declaraţie.

Simona Halep a dovedit că are momente de confuzie, după ce, iniţial, şi-a anunţat retragerea de la echipa de Fed Cup, motivând că se va opera pentru corectarea deviaţiei de sept, pentru ca, ulterior, să anuleze acest plan.

N-a fost singura greşeală de strategie comisă de ocupanta locului 3 WTA. „Poate că ar fi fost mai bine, dacă nu participam la turneul de la Sydney, pentru că am avut un virus la stomac, dar am crezut că îmi va fi uşor. Nu regret nimic şi mă concentrez pe sănătatea mea şi pe plăcerea de a juca tenis. Mi-a fost greu. Când am ajuns în Australia încă luam antibiotice şi mi-a fost greu să încep să joc. A urmat accidentarea la tendounul lui Ahile, iar, la Sydney, am avut o infecţie la nas şi ureche. Mi-a fost greu să mă concentrez“, a declarat Halep pentru site-ul oficial WTA, citat de Digi Sport.

Simona Halep va debuta, astăzi, la Dubai, după cum „Adevărul “ a scris aici, iar în aşteptarea duelului cu Ana Ivanovici (Serbia, 17 WTA), românca a primit veşti bune: a scăpat de patru nume importante, după cum se poate vedea aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite