Simona Halep, fericită cu trofeul numărul 23, a transmis un mesaj fanilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se bucură foarte mult că a reuşit să ducă primul turneu al anului şi aşteaptă cu nerăbdare Australian Open, turneu la care în 2018 a ajuns până în finală.

„Salutare! Vreau doar să vă mulţumesc pentru sprijin, atmosfera a fost uimitoare astăzi. E grozav să mă aflu din nou în Australia, în acest centru superb, pe aceste terenuri minunate. Abia aştept să joc la Australian Open”, a transmis Halep pe contul ei de Twitter. Înainte de a urca videoclipul, fostul număr 1 mondial a postat câteva fotografii alături de trofeul primit la Melbourne, în formă de bumerang: „Trofeul numărul 23! Mă simt atât de bine! E şi primul meu bumerang”.

Simona a avut şi câteva precizări de făcut pentru site-ul oficial WTA, despre turneul de la Melbourne şi despre evoluţia ei de până acum pe pământ australian. „Corpul este grozav, mă simt bine. Am avut cinci meciuri grele, iar corpul meu este bine. Nu mă simt atât de obosită. Fizic sunt în starea potrivită. Încrederea creşte. Mă simt încrezătoare. Simt că am jocul pentru a câştiga meciuri. Nu sunt atât de speriată când îmi pierd serviciul, pentru că îmi pierd adesea serviciul, dar sunt încrezătoare că revin. Nu mă sperie asta. Nici nu credeam că am pierdut serviciul, doar m-am concentrat pe retur. M-am concentrat pe fiecare joc pe care l-am jucat. Am fost foarte pozitivă”, a spus sportiva care de mâine va ocupa locul 15 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite