Simona Halep, după victoria în faţa Gabrielei Ruse: A început să-mi placă mai mult să mă uit la tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Simona Halep a dezvăluit, după meciul cu Gabriela Ruse, că a început să-i placă mai mult să se uite la tenis. În trecut, fostul lider WTA nu obişnuia să se uite la alte meciuri, lăsând analizarea adversarelor ei pe seama antrenorului Darren Cahill.

Miercuri, ea şi Ruse au avut de aşteptat până aproape de ora locală 22.00 pentru a disputa partida din optimile de finală ale turneului de la Dubai.

"A fost un meci greu. Şi din punct de vedere psihic, pentru că este foarte târziu, a trebuit să aşteptăm toată ziua să jucăm. Ea este o luptătoarea foarte bună, loveşte foarte tare mingea, aşa că nu e uşor să joci împotriva ei. Dar am mai jucat cu ea de câteva ori şi ştiu ce trebuie să fac. Sunt foarte mulţumită de victorie şi sper ca data viitoare să joc mai bine. (n.r. - ce-şi mai aminteşte de partida cu Ons Jabeur din 2020). Îmi amintesc că am avut o atmosferă grozavă şi a fost o plăcere să joc în faţa voastră şi să lupt până la final, sper să nu mai jucăm 7-6 în decisiv, dar o să dau tot ce am mai bun, să încerc să joc cel mai bun tenis. (n.r. - ce a făcut înainte de meciul cu Ruse) M-am uitat la câteva partide, bineînţeles, pentru că a început să-mi placă mai mult tenisul şi mă simt bine privindu-l, m-am răcorit în cameră, am ieşit un pic pe afară, să iau aer curat, şi să mă concentrez asupra mea. Nimic special, e destul de plictisitor să aştept 5-6 ore înainte de meci", a spus Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Dubai, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Elena-Gabriela Ruse, locul 59 WTA, venită din calificări.

În faza următoare, Halep va evolua, joi, nu înainte de ora 17.00, cu Ons Jabeur din Tunisia, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8, care a întrecut-o, în manşa a doua, cu 6-3, 6-1, pe americanca Jessica Pegula, locul 41 WTA, după o partidă de 67 de minute.

Simona Halep, 30 de ani, şi Ons Jabeur, 27 de ani, s-au mai întâlnit de două ori până acum. În 2020, tot la Dubai, în turul al doilea, românca a câştigat cu 1-6, 6-2, 7-6 (7). Sportiva din Constanţa avea să câştige atunci a doua oară trofeul, după ediţia din 2015. În 2018, la Beijing, în turul I, Simona Halep a abandonat meciul cu sportiva tunisiană, după primul set, pierdut cu 1-6.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite