Simona Halep are meci uşor în primul tur de la Madrid. Sorana Cîrstea şi Irina Begu n-au fost la fel de norocoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca în primul tur de la Mutua Madrid Open cu japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA.  Cele două nu s-au mai întâlnit până acum.

Simona Halep are parte de o tragere la sorţi favorabilă la turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac. Jucătoarea noastră o va întâlni în primul tur pe Misaki Doi, din Japonia, locul 45 WTA. E o jucătoare mai mică de statură ca Simona, măsurând doar 159 de centimetri. Simona şi Misaki nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Halep ar juca în turul al doilea cu învingătoarea din partida Karin Knapp (Italia, locul 72) - Margarita Gasparyan (Rusia, locul 47). Din turul al treilea, lucrurile se complică: în această fază Simona s-ar putea întâlni cu Makarova, Petkovici sau Bacsinszky, în sferturi cu Muguruza, iar în semifinale cu Angelique Kerber.

Pe aceeaşi parte de tablou cu Simona este şi Irina Begu, care are parte de un culoar greu. Ea va juca în turul unu cu Eugenie Bouchard (Canada, locul 46), iar în turul al doilea ar putea da peste Garbine Muguruza (Spania, locul 4 WTA). 

Pe jumătatea superioară de tablou, Monica Nicuelscu va întâlni în turul unu o jucătoare venită din calificări, iar Sorana Cîrstea, care a primit un wild card, trebuie să o depşească pe Jelena Jankovici (Serbia, locul 23 WTA). 

Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras de la Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite