Simona Halep abandonează în primul său meci pe zgură de la reîntoarcerea în circuit. Probleme medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să abandoneze, miercuri, din motive medicale în prima rundă a turneului Trophee Clarins (WTA 125), dotat cu premii totale de 100.000 de euro, la scorul de 7-5, 2-3 cu americanca McCartney Kessler.

Simona Halep FOTO Facebook
Simona Halep FOTO Facebook

Halep (32 ani, 1.149 WTA) nu a mai putut continua din cauza durerilor la genunchi şi a renunţat după o oră şi 28 de minute de joc.

Fostul lider mondial, la al doilea său meci după revenirea în urma reducerii suspendării pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, a început cu dreptul (1-0), apoi Kessler (24 ani, 123 WTA) a condus cu 2-1.

Halep a întors scorul şi a avut 3-2, dar americanca a reuşit să treacă din nou în faţă (4-3, 5-4). Kessler a servit pentru set, dar românca a izbutit să îşi adjudece primul set cu 7-5.Kessler a avut un început mai bun în actul secund, cu 2-0, dar Halep a cerut timeout medical la 1-2, iar apoi la 2-3 a renunţat din cauza durerilor.

Halep, fostă dublă campioană de Mare Şlem (Roland Garros şi Wimbledon), a fost fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Simona Halep nu a primit wild card pentru turneul de la Roland Garros, dar a primit o invitaţie la turneul WTA 250 de la Rabat (19-25 mai), potrivit presei marocane.Gabriela Ruse s-a calificat, miercuri, în optimile de finală la Trophee Clarins, după 0-6, 6-1, 6-1 cu chinezoaica Lin Zhu, următoarea sa adversară fiind Kristina Mladenovic (Franţa) sau Nao Hibino (Japonia).  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite