Halep, revenire reprogramată pentru astăzi: ora meciului și postul care îl transmite live

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani, 1.149 WTA) s-a dus la Paris pentru Trophee Clarins, o competiție mică, de categoria WTA 125, în speranța că șederea ei în Capitala Franței se va prelungi, cu ocazia French Open 2024 (20 mai – 9 iunie). Din păcate pentru sportiva noastră, speranța ei de a evolua la Roland Garros a fost spulberată, în mod oficial, după cum Adevărul a scris aici.

După 2 ani, Halep va juca, din nou, pe zgura de la Paris. FOTO: EPA
După 2 ani, Halep va juca, din nou, pe zgura de la Paris. FOTO: EPA

Așadar, de acum caldendarul Simonei include această participare la Trophee Clarins, urmată probabil de o prezență la o altă întrecere mică, la Rabat, despre care Adevărul a oferit deja detaliile.

Cu un singur meci în 2024, în martie, în turul I de la Miami Open, Simona va juca, astăzi împotriva americancei McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA). Vorbim despre o adversară modestă, prezentată aici de Adevărul. Duelul Halep – Kessler ar fi trebuit să aibă loc marți, însă ploaia a anulat programul întrecerii de la Paris, în întregime.

Potrivit Digi Sport, meciul Halep – Kessler se va juca astăzi, după ora 16.00, și va fi transmis, în direct, de canalul Digi Sport 2. Dacă va câștiga, Simona va juca, în turul II, cu învingătoarea duelului sută la sută american, Navarro (22 WTA) – Davis (194 WTA).

Tot astăzi, în cadrul Trophee Clarins, va juca și Gabriela Ruse (148 WTA), ea urmând să se dueleze cu chinezoaica Zhu (57 WTA), după ora 14.00. Învingătoarea va juca, în turul II, fie cu Mladenovici (220 WTA), fie cu Hibino (83 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite