Simon, Tipsarevic, Monfils şi Youzhny vor participa la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Lista completă a favoriţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 19 şi 27 aprilie, la Arenele BNR din Bucureşti, se va defăşura turneul ATP BRD Năstase Ţiriac Trophy, o competiţie care va aduna la start câteva nume grele ale tenisului masculin.

Mikhail Youzhny, Gilles Simon, Gael Monfils sau Janko Tipsarevic sunt câţiva dintre marii tenismeni ai lumii care vor veni în aprilie la Bucureşti pentru a participa la turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, anunţă organizatorii.

Dintre toţi tenismenii înscrişi pe tabloul principal, rusul Mikhail Youzhny (locul 15 ATP) este considerat favorit. Şanse mari pentru câştigarea turneului le au şi Gilles Simon (23 ATP), triplu campion la Bucureşti în ediţiile precedente, dar şi Gael Monfils (25 ATP), fost număr 7 mondial

Canadianul Vasek Pospisil (27 ATP), unul dintre cei mai promiţători jucători din top 30 ATP şi o revelaţie a tenisului mondial se va afla, în premieră, pe tabloul de la Bucureşti.

Cel mai important turneu de tenis din România le va oferi iubitorilor sportului alb prilejul de a vedea şi un meci demonstrativ cu Goran Ivanisevic şi Cédric Pioline, de o parte, respectiv Ilie Năstase şi Andrei Pavel, de cealaltă parte a fileului. Partida e programată pe 26 aprilie, la ora 19.00.

Tecău îşi va apăra titlurile cucerite în 2012 şi 2013

Dintre jucătorii români, Horia Tecău, campion la dublu în 2012 şi 2013, vrea să-şi apere cele două titluri consecutive din anii anteriori. De această dată, partenerul său nu va mai fi Max Mirnîi sau Robert Lindstedt, ci olandezul Jean-Julien Rojer. 

Un alt român care va concura pe zgura de la Bucureşti este Victor Hănescu, beneficiarul unui wild-card. Nu este exclus ca Marius Copil să beneficieze şi el de un wild-card oferit de organizatori.

Biletele şi abonamentele au preţuri atractive

Biletele şi abonamentele pentru acces la meciurile din cadrul BRD Năstase Ṭiriac Trophy costă între 15 şi 40 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass, care permite accesul la toate partidele, are preţul de 120 de lei. Intrarea va fi  liberă pentru publicul larg în perioada 19-20 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 21-25 aprilie, în limita a 1000 de intrări pe zi.

Lisa completă a favoriţilor BRD Năstase Ţiriac Trophy, la simplu: 

YOUZHNY MIKHAIL (Rusia)

SIMON GILLES (FRanţa)

MONFILS GAEL (Franţa)

POSPISIL VASEK (Canada)

MAYER FLORIAN (Germania)

SEPPI ANDREAS (Italia)

MAHUT NICOLAS (Franţa)

NIEMINEN JARKKO (Finlanda)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite