Silviu Lung s-a făcut de ruşine: va fi chemat la Comisia de Disciplină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Silviu Lung, actual antrenor de portari al Universităţii Craiova, va plăti pentru gestul făcut la meciul cu FC Timişoara.

Tatăl portarului Universităţii Craiova, Silviu Lung jr, a protestat vehement la aderesa arbitrului Augustus Constantin, la o fază din meciul cu FC Timişoara (1-1) şi i-a arătat mâinile încrucişate ca şi cum ar avea cătuşe, aluzie la ceea i s-a întmplat tatăului centralului, Gheorghe Constantin, care a fost arestat 10 luni în cazul "miti pentru arbitri" de la Piteşti. Mai mult, după ce a făcut gestul, s-a ascuns în spatele băncii de rezerve a gazdelor pentru a nu fi eliminat din incinta terenului.

"Comportament de neînţeles al lui Silviu Lung, pe care îl cunosc de foarte mult timp şi l-am arbitrat de nenumărate ori. După ce a făcut gestul, nici măcar n-a avut bărbăţia să primescă sancţiunea pe care o merita şi s-a pitit în spatele băncii de rezerve", a spus azi Dan Petrescu, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Gestul lui Silviu Lung senior nu va scăpa nepedepsit de Comisia de Disciplină a LPF, deoarece arbitrul Augustus Constantin a scris despre el în raportul de arbitraj. Anul trecut, acelaşi gest l-a făcut un alt fost fotbalist craiovean, Sorin Cîrţu, pe atunci antrenor la Pandurii Târgu Jiu, la meciul cu Unirea Urziceni, fapt pentru care a fost suspendat pentru şase etape.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite