Şi grecul nu mai vine... Alexio Alexandris nu va mai prelua pe CS Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marele proiect anunţat de CS Severin, care includea aducerea unui antrenor şi a mai mulţi jucători eleni, s-a prăbuşit înainte de a începe. Noul tehnician va fi fostul secund din mandatele lui Bondrea şi Napoli, Jerry Gane.

Anunţat cu surle şi trâmbiţe, proiectul de la CS Severin de „elenizare” a echipei s-a sfârşit înainte de a începe pregătirile de iarnă. Grecul Alexio Alexandris, fost jucător cu peste 40 de selecţii la naţionala sa, anunţat noul antrenor al echipei, nu va mai veni la Severin. Principal va fi Jerry Gane, cel care a fost secund în mandatele foştilor doi tehnicieni, Marian Bondrea şi Nicolo Napoli.

"Nu a fost capabil să înţeleagă filozofia noastră"

Team-managerul Stathis Smyris a explicat situaţia actuală de la echipă: „I-am explicat domnului Alexandris filozofia şi regulile clubului nostru, iar din moment ce nu a fost capabil să le înţeleagă şi să le adopte sută la sută înseamnă că nu se potrivea proiectului nostru. În acelaşi timp, în perioada sărbătorilor de Crăciun, am lucrat zi de zi în cel mai bun mod cu putinţă cu dl. Jerry Gane, cu care împărtăşim ideile şi pasiunea pentru noua echipă a CS Turnu Severin.Comparând cele două mentalităţi diferite, am ales să avem încredere într-o persoană care iubeşte, îi pasă şi este sută la sută dedicat echipei noastre. Dl. Jerry Gane este noul antrenor principal”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite