Şi Gabi Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, o „înţeapă“ pe Simona Halep: „Eu am alergat doar pentru România!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotărârea Simonei Halep de a nu juca împotriva Canadei la FED Cup a stârnit o serie întreagă de reacţii, multe dintre ele critice la adresa sportivei noastre.

Ultima persoană care a luat atitudine este Gabi Szabo, Ministrul Tineretului şi Sportului, care a declarat pentru Dolce Sport: "Eu am alergat doar pentru România. Fiecare decide pentru viitorul lui. Pot vorbi din perspectiva mea. Eu am alergat doar pentru România. Şi dacă vă uitaţi la toţi sportivii României, niciunul nu a refuzat să vină la lotul naţional. A veni la lotul national e o mândrie pentru toţi sportivii acestei ţări.Toţi cei care practică azi sport de performanţă, toţi tind să ajung la loturile nationale şi să participe pentru România la Europene, Mondiale sau Jocuri Olimpice"

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sâmbătă, la revenirea la Bucureşti după turneele din SUA, că nu va evolua în întâlnirea României cu echipa Canadei, din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup.

"Este foarte greu să merg să joc în Canada, sunt obosită, am obligaţii la Stuttgart, dacă era în Europa mă duceam cu mare drag. Eu zic că avem prima şansă, Irina (n.r. - Irina Begu) este în formă bună şi la dublu avem echipă bună. Îmi pare rău că nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo", a declarat Halep.

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru România în meciul de FED Cup, contra Canadei, n-a fost privită cu ochi buni nici de Ilie Năstase.

" De condamnat mi se pare faptul că ea spune că e obosită, dar se duce la Stuttgart. La Fed Cup nu sunt maşini Porsche. Dacă eram în locul ei, jucam la Fed Cup. Eu i-aş pune o întrebare: ce e mai important Fed Cup sau turneul de la Stuttgart? Nu e prima oară când i se întâmplă treaba asta, să meargă să joace în altă parte. Joacă o singură dată pe an sau de două ori pentru echipa naţională. Poate nu îi place spiritul de echipă. Eu dacă m-aş odihni, nu aş juca în altă parte. Nu ajungi numărul 1 dacă joci la Stuttgart. Ajungi numărul 1 dacă te gândeşti la turneele de Grand Slam" - a declarat apoi Ilie Năstase la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite