Show în stil italian: Juventus şi-a lansat noul echipament printr-un clip spectaculos VIDEO

0
0
Juventus

Fotbalul românesc e departe de lumea bună, nu doar din punct de vedere sportiv. Am rămas la ani-lumină distanţă de Occident şi când ne uităm la tot ce înseamnă marketing şi relaţia cu suporterii.

Pentru că în ţările în care fotbalul a devenit cu adevărat o industrie şi nu o întrecere între nişte cluburi muribunde, precum în Liga I, relaţia cu fanii e crucială. Şi e cultivată, periodic, prin organizarea unor evenimente care stârnesc emoţii, interes. Cum ar fi lansarea noului echipament!

Ultima dovadă în acest sens e videoclip-ul pe care l-a pregătit Juventus pentru lansarea noilor tricouri adidas pe care le va folosi, în deplasare, în sezonul 2021/2022. Aceste tricouri folosesc o tehnologie inovatoare, HEAT.RDY, prin care transpiraţia e absorbită, iar jucătorii pot da randamentul maxim, pe toată durata partidei. De asemenea, aceste tricouri sunt produse din materiale reciclate, folosind tehnologia PRIMEGREEN. 

Ronaldo
Juventus

Fanii pot achiziţiona noul echipament pentru deplasare de pe site-ul adidas.com/football.

Pentru lansarea noilor tricouri, clubul Juventus a colaborat cu C2C Festival, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din lume. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri