Serena Williams, încă o eliminare cruntă: liderul mondial a părăsit turneul de la Miami. Halep râde cu gura până la urechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanca de 34 de ani era deţinătoarea trofeului, la Miami, însă a avut parte de un meci de coşmar, luni seara. Această mare surpriză îi oferă Simonei cale liberă spre primul ei titlu din 2016.

Serena Williams a pierdut, săptămâna trecută ,în finala turneului de la Indian Wells, având şi o reacţie deplasată despre care „Adevărul“ a scris aici.

Intrată în competiţie, la Miami, din postura de campioana en-titre, ocupanta locului 1 în lume n-a reuşit să se redreseze şi a fost învinsă, în optimi, de Svetlana Kuznetsova (Rusia, 19 WTA). Sportiva de 30 de ani s-a impus cu 6-7, 6-1, 6-2, după două ore şi şase minute.

Eliminarea Serenei e o veste foarte bună pentru Simona Halep. Aceasta fusese învinsă chiar de Williams, anul trecut, în semifinalele turneului de la Miami. Cele două jucătoare s-ar fi întâlnit, din nou, în aceeaşi fază, dacă ambele ar fi ajuns în careul de aşi. Numai că, după ieşirea Serenei din competiţie, Halep va avea o misiune mai uşoară în semifinale.

Dacă va trece de Timea Bacsinszky (Elveţia, 20 WTA), în sferturi, constănţeanca de 24 de ani o va întâlni pe învingătoarea duelului Kuznetsova - Makarova în semifinale.


S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep şi Timea Bacsinszky. Vezi AICI la ce oră începe

Gică Hagi i-a transmis un mesaj Simonei Halep înaintea meciului de diseară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite