Serena, emoţionantă până la lacrimi: Discurs fabulos al celor două jucătoare care s-au întâlnit în finala de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

La ceremonia de după finala feminină de sâmbătă, lacrimile au curs atât pentru campioana de la All-England Club, cât şi pentru învinsa ei.

„A fost un turneu incredibil pentru mine. Sunt extrem de fericită că am ajuns atât de departe. Sunt dezamăgită, desigur, pentru rezultat, dar nu pot fi prea dezamăgită, pentru că acesta e doar începutul. Voi continua acest drum. Nu ştiam acum câteva luni de zile unde eram, unde aş putea fi, cum aş putea reveni. Aceste două săptămâni mi-au arătat că pot concura, chiar dacă va fi un drum lung pentru a putea vedea din nou lumina. Am făcut un pas gigant la Wimbledon care mi-a demonstrat că pot lupta pentru titluri de Grand Slam şi o voi face“, a declarat Serena.

„Nu-mi vine să cred. E încă un vis împlinit. Vreau să o felicit pe Serena, ştiu că revine, e incredibil ce face, o inspiraţie. Trebuie să mulţumesc celor din echipa mea, pentru că fără ei nu aş fi aici“, a spus şi Kerber, vizibil emoţionată.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite