Se rupe „haita“. Gigi Mulţescu, somat de şefii lui Dinamo să-şi dea demisia. Anghelache: „În relaţia dintre mine şi dânsul, eu am mereu dreptate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţionarii lui Dinamo sunt nemulţumiţi de rezultatele echipei cu Mulţescu antrenor FOTO Cosmin Iftode
Acţionarii lui Dinamo sunt nemulţumiţi de rezultatele echipei cu Mulţescu antrenor FOTO Cosmin Iftode

Divergenţele dintre actualul antrenor al lui Dinamo şi acţionari au atins cote nebănuite, situaţie care îi pune în pericol scaunul lui Gigi Mulţescu.

Gigi Mulţescu şi-a pierdut de mult timp susţinerea acţionarilor Constantin Anghelache şi Ionuţ Negoiţă. Înfrângerea suferită de Dinamo în meciul cu Steaua i-a convins pe cei doi şefi că echipa lor e o pălărie prea mare pentru tehnician. De la acea înfrângere, Mulţescu este somat indirect de Anghelache şi Negoiţă să demisioneze. Picătura care a umplut paharul a fost eşecul suferit de Dinamo în amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 2-3, meci care a stârnit mânia şefilor dinamovişti.

Constantin Anghelache: Are un lot să facă performanţe mari, mari de tot. Dacă nu pricepe că are un lot bun, e problema lui. Înseamnă că face glume ce nu-i prind bine. În relaţia dintre mine şi dânsul, doar eu am dreptate! Mereu!

Presiunea la care a fost supus în ultimele zile l-a determinat pe Mulţescu să accepte să poarte discuţii cu Negoiţă şi Anghelache pentru a-şi decide viitorul. "Orice e posibil, chiar şi o despărţire prematură, întrucât sunt şicane mari, iar nea Gigi nu mai rezistă", au menţionat surse din anturajul lui Dinamo, potrivit gsp.ro.

Mai mult decât atât, Mulţescu a pierdut şi adeziunea jucătorilor, care sunt nemulţumiţi că au parte de un regim de pregătire spartan în cantonamentele montane. În aceste condiţii, zilele antrenorului în "Ştefan cel Mare" par că sunt numărate, iar la cotitură stă Liviu Ciobotariu, care a fost văzut în ultimele zile stând de vorbă tot mai des cu Constantin Anghelache. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite