Se înmulţesc vocile care îl dau plecat pe Tătăruşanu de la Steaua: „Merită o echipă care joacă în Liga Campionilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Ciprian Tătăruşanu se află în ultimul an de contract cu Steaua, iar oficialii campioanei României nu şi-au arătat încă intenţia de a-i prelungi înţelegerea scadentă în vara anului viitor.

Vocile care susţin că Tătăruşanu nu va mai prinde zile multe în Ghencea se înmulţesc. Portarul venit la Steaua de la Gloria Bistriţa se află în ultimul an de contract cu campioana României şi pare să-şi dorească un transfer în străinătate. Dorinţa lui Tătăruşanu de a se transfera la o echipă de top este susţinută şi de fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam, care vrea ca actualul goalkeeper al campioanei să joace în Liga Campionilor cu noua sa formaţie.

"Merită o echipă unde să joace în Champions League. La Steaua, pe lângă doi portari tineri (n.r. Cojocaru şi Niţă), ai nevoie de unul cu experienţă", a spus Duckadam la Sport.ro, deschizând pista transferului lui Nuno Claro (36 de ani), portarul lui ACS Poli Timişoara, la Steaua.

Tătăruşanu, portarul titular al naţionalei României şi al Stelei, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la suma de 3 milioane de euro. În vara acestui an, stelistul a mai fost în atenţia a două cluburi cu pretenţii din Europa, Olympiacos din Grecia şi Marseille din Franţa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite