Scandalul blaturilor la pariuri continuă. Dumitru Tudor: „O calc în picioare pe Prodanca!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Tudor
Dumitru Tudor

Scandalul blaturilor continuă! Impresarul o atacă din nou pe Ana Maria Prodan, despre care spune că „nici zece bărbaţi nu-i fac faţă la cât de perversă e".

După ce impresarul Dumitru Tudor acuzase practicile cuplului Laurenţiu Reghecampf - Ana Maria Prodan, despre care a spus că se ocupau cu trucarea meciurilor în Liga a II-a pe când erau la Snagov, cei doi au reacţionat.
„E un boşorog frustrat, o să-l dau în judecată!", a spus Prodan, actual manager general la Chiajna. „L-am ţinut în casă şi l-am lăsat şi să-şi aleagă o maşină din parcul meu auto", a afirmat şi Reghecampf, antrenor la aceeaşi echipă.

Dumitru Tudor, poreclit „Ciorbă", nu s-a lăsat nici el mai prejos. „N-am avut nevoie de banii Prodancei. Dacă ea nu termină cu scandalul, o să spun lucruri care o să o facă de râs în faţa copiilor ei. Mai bine ca mine n-o cunoaşte nimeni, nici 10 bărbaţi nu-i ţin piept la cât de perversă e. Vă spun eu cum a devenit ea impresar: mi l-a furat pe Iordache şi a fugit cu el în Cipru, unde a stat 3 luni închisă cu el în camera de hotel", a declarat plin de nervi impresarul.

„Ciorbă" a continuat: „Ea îmi zice că sunt frustrat şi boşorog, dar m-a încercat ea să vadă că sunt aşa? Dacă nu termină, prima oară când mă întâlnesc cu ea o calc în picioare bărbăteşte, că tot se dă ea bărbat. Mi-a dat ţeapă de 8.000 de euro şi tot ea vorbeşte?".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite