Scandal la Dinamo după eşecul cu 3-2 de la Mediaş. Căpitanul Dan Nistor îşi acuză colegii: „Să stea acasă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a pierdut cu 3-2 meciul de la Gaz Metan Mediaş, după ce a condus cu 2-1. După trei etape, Gazul e lider în Liga I, cu şapte puncte.

Echipa Gaz Metan Mediaş a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Dinamo, şi este liderul Ligii I după trei etape, având şapte puncte.

Pentru Gaz Metan au marcat Olaru '7, Popescu '56 (autogol) şi Fortes '58, iar pentru Dinamo au înscris Salomao '32 şi Moldoveanu '47.

"Am făcut destul de multe greşeli, dar am reuşit să revenim, să conducem, dar este al doilea joc din care plecăm de la 1-0, ne-am zbătut şi ne-a reuşit, dar doar parţial. Gaz Metan Mediaş este o echipă bună, mai ales pe teren propriu. Sperăm să avem evoluţii mai constante şi să găsim un echilibru în toate compartimentele. Trebuie să ne gândim la soluţii, la ceea ce trebuie să facem pentru a corecta greşelile", a declarat antrenorul Florin Bratu la Digisport.

Mult mai acid a fost căăpitanul Dan Nistor: "Cred că la o echipă de nivelul lui Dinamo nu e posibil să primim 6 goluri în două meciuri. La antrenament toţi driblează, toţi dau goluri, dar când vine meciul ne pierdem marcajul. Nu ştiu ce se întâmplă. Mulţi au emoţii. Dar ce se poate întâmplă decât să pierzi mingea?

Probabil e presiunea prea mare la Dinamo. Dar stai acasă dacă nu vrei presiune. Suntem conduşi cu 1-0, revenim 2-1 şi apoi nu e posibil să luăm două goluri în 3 minute. E inadmisibil să luăm 6 goluri în două meciuri. Asta e părerea mea.

Pentru mine erau importante cele trei puncte, treceam pe primul loc. Avem un început greu de campionat, va fi un meci foarte greu cu Viitorul. Sper să nu mai facem aceste greşeli", a declarat Dan Nistor la Look TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite