Sărbătoare în Giuleşti: Gruia Stoica l-a înlocuit deja pe George Copos. Primele decizii care salvează Rapidul de la dezastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gruia Stoica
Gruia Stoica

Până la semnarea oficială a actelor şi numirea sa în funcţia de patron la clubul giuleştean, omul de afaceri a trecut la fapte. Într-o prima fază, le-a acordat jucătorilor un bonus consistent pentru atitudinea lor la derby-ul cu Steaua. Apoi, a împiedicat boicotarea meciului cu Viitorul Constanţa.

Pancu şi compania au anunţat, luni, că iau în calcul să nu se prezinte la partida din următoarea etapă, din cauza problemelor financiare. Această „bombă“ a fost însă dezamorsată de Gruia Stoica, omul de afaceri care urmează să preia clubul de la George Copos.

Ce a făcut?

După ce a asistat din tribune la derby-ul Rapid – Steaua - meci la care n-a venit George Copos - Stoica a anunţat că îi va premia pe fotbalişti pentru efort, rezultat şi dăruire. 

Potrivit ProSport, Pancu şi compania vor împărţi suma totală de 120.000 de euro între ei, drept recompensă pentru confruntarea de duminică. 

Mai mult, greva jucătorilor s-a încheiat, iar meciul cu Viitorul Constanţa se va disputa, după ce Gruia Stoica le-a achitat fotbaliştilor salariile pe februarie şi pe martie.

Surprizele nu s-au încheiat aici! Potrivit planului de reorganizare, jucătorii n-au dreptul decât la 10 la sută din restanţele acumulate înainte ca Rapid să intre în insolvenţă. Gruia Stoica va face însă o excepţie în cazul jucătorilor care au rămas la club.

Astfel, Pecanha, Pancu, Herea, Grigore, Grigorie, Ioniţă, Voicu, Abrudan, Oros şi Roman vor primi din partea noului investitor 50% din restanţele lor, suma totală ridicându-se la 500.000 de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite