Şanse tot mai mici ca amicalul România - Spania să se mai joace pe „Arena Naţională“. Ce soluţie a găsit Federaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care „Arena Naţională“ va rămâne închisă, oficialii Federaţiei Române de Fotbal au găsit deja soluţia salvatoare pentru a nu pierde amicalul cu Spania din 27 martie.

Oficialii “Cluj Arena” au cerut FRF organizarea unui meci al naţionalei încă de la inaugurarea stadionului. Faptul că “Arena Naţională” nu a primit încă acordul ISU pentru a mai organiza evenimente a facilitat organizarea partidei cu Lituania, pe “Cluj Arena”.  “Cluj Arena” este varianta aleasă de oficialii FRF pentru amicalul de lux cu Spania, în cazul în care stadionul din Bucureşti va rămâne închis. “Am aşteptat de mult timp un meci al naţionalei de fotbal, ca şi toţi locuitorii Transilvaniei. Este evenimentul sportiv cel mai mare pe care îl poate organiza stadionul”, a spus Radu Raţiu, directorul “Cluj Arena”.

“Clujul a devenit capitala sportului românesc. Sala îşi dovedeşte utilitatea pentru care a fost creată: să producă bani şi să ofere iubitorilor de sport evenimente de calitate. Partida de tenis a fost evenimentul cu cea mai mare emulaţie creată în jurul său. Sala începe să devină profitabilă. Avem evenimente importante săptămânal, chiar dacă nu toate sunt sportive. Cu siguranţă va fi casa închisă şi la meciul de tenis cu Germania. Deja a început să sune telefonul de la Sala Polivalentă. Lumea întreabă deja când se vând biletele. La meciul de handbal s-au vândut deja 5.000 de bilete. Va fi casa închisă şi acolo. Avem experienţa meciurilor de la Trofeul Carpaţi şi a celui cu Serbia, când a fost la fel”, spune şi Ionuţ Rusu, directorul Sălii Polivalente din Cluj, citat de Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite