Se repetă şuşa din Antalya? Iordănescu a plecat în căutarea unei baze de pregătire pentru următorul stagiu: “Îmi doresc de data aceasta să jucăm cu naţionale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu, selecţionerul primei reprezentative a României, a plecat să pună la punct ultimul cantonament al naţionalei înainte de Euro 2016.

"Este vorba în primul rând de a găsi un hotel cu toate facilităţile, o bază sportivă bună şi ne dorim ca acest cantonament să fie undeva la 800 - 1.000 de metri. În această perioadă la care fac referire, echipa naţională va susţine şi două jocuri sper eu, cred eu. Îmi doresc eu de data aceasta cu echipe naţionale", a declarat selecţionerul la plecare, pentru DigiSport.

Selecţionerul va alege între Austria şi Italia, ca bază de pregătire. Iordãnescu îşi doreşte două amicale tari în cantonament. Rusia şi Germania sunt preferatele selecţionerului. "Sunt discuţii în momentul de faţă, se poartă discuţii, pe linie oficială, între FRF şi echipele pe care ni le-am dorit. Cum am făcut noi programul stafful tehnic, programul de pregătire va începe undeva pe data de 16 mai, cu o zi înaintea Franţei şi cu 4 zile mai devreme decât Austria", a adăugat fostul director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal.

După finalul cantonamentului, naţionala mai are programate trei partide de pregătire înainte de startul turneului final. Pe 23 şi 27 martie, "tricolorii" vor întâlni, pe teren propriu, Lituania şi Spania, campioana europeană. Ultimul amical se va juca în compania Georgiei, pe 3 iunie, cu exact o săptămână înainte de întâlnirea cu Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite