Sânmărtean l-a enervat pe Porumboiu: "Dacă nu era Vasluiul, se antrena şi acum prin parcuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean FOTO Mediafax
Lucian Sânmărtean FOTO Mediafax

Lucian Sânmărtean a pus mâna pe un contract de un milion de dolari la Al-Ittihad, după o perioadă foarte bună la Steaua.

Până să ajungă la Steaua, Lucian Sânmprtean a fost "activat" de FC Vaslui, iar Adrian Porumboiu consideră că merita mai multă recunoştinţă din partea mijlocaşului.

"Vasluiul, nu Porumboiu, l-a pus pe picioare şi l-a remontat către marea performanţă. Vasluiul i-a asigurat toate condiţiile ca să poată să joace. A jucat într-o echipă nu bună, ci foarte bună, alături de Wesley, Adailton, Milanov, cu toţii jucători foarte buni. Faptul că nu aminteşte de Vaslui e problema lui, e vorba de caracter. N-avem pretenţii de recunoştinţă, ştiţi cum se spune: recunoştinţa e cea mai grea povară. A fost mai mult înfiat de Vaslui. Nu mă deranjează că nu aminteşte, e problema lui. Dar, dacă nu era Vasluiul, sigur se antrena şi acum prin parcuri", a spus Porumboiu la Digisport.

Sânmărtean n-a fost cel mai docil dintre jucători, în ceea ce priveşte relaţia cu antrenorii, susţine Porumboiu. "Nu a avut probleme numai cu Ilie Stan, ci şi cu Hizo, chiar dacă Hizo spune acum că totul între ei a fost lapte şi miere. Dar au fost discuţii şi în vestiar între el şi Hizo, destul de dure", a mai spus Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite