Sâmbăta marilor surprize la Roland Garros! Patru favorite de pe tabloul de simplu au spus adio competiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muguruza

Meciurile din turul trei jucate sâmbătă, pe tabloul feminin de simplu al turneului de la Paris, s-au încheiat cu multe rezultate surprinzătoare.

Aryna Sabalenka (12 WTA şi favorita 8) a fost eliminată de Ons Jabeur (35 WTA) din Tunisia, scor 7-6 (7), 2-6, 6-3, după un meci de trei seturi care a durat peste două ore. În urma acestui rezultat, Jabeur devine prima jucătoare de origine arabă care se califica în optimile de la Roland Garros.

Petra Martici (17 WTA şi favorita 13) a plecat şi ea acasă după ce a pierdut, scor 7-6 (5), 3-6, 0-6. partida cu Laura Siegemund, Germania (66 WTA) 

Campioana din 2017, Jelena Ostapenko (43 WTA) a fost învinsă, 6-4, 6-3, de iberica Paula Badosa (87 WTA) Letona trecuse în turul doi de Karolina Pliskova (3 WTA şi favorita 2)

Şi Garbine Muguruza (15 WTA şi favorita 11 - foto), dublă campioană de Mare Şlem, a fost eliminată, sâmbătă seara, de americanca Danielle Collins (57 WTA ), scor 5-7, 6-2, 4-6, după un meci de aproape două ore şi jumătate.

Pe celalată jumătate de tablou, principala favorită la câştigarea trofeului de la Paris, Simona Halep (2 WTA) va juca, astăzi, pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, împotriva sportivei de 19 ani Iga Swiatek.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite