Salariul lui Ianis Hagi la Rangers, dezvăluit de scoțieni. Suma impresionantă pe care o câștigă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi (24 de ani) a fost adus de Rangers de la Genk, în schimbul a 3,5 milioane de euro, în 2020, Internaționalul român a fost una dintre vedetele scoțienilor, până la accidentarea de la începutul anului trecut.

Ianis Hagi e așteptat să revină la forma de dinainte de accidentare. Foto Facebook
Ianis Hagi e așteptat să revină la forma de dinainte de accidentare. Foto Facebook

A urmat un an de recuperare, pentru ca fotbalistul român să-și revină apoi, ușor-ușor, în echipa lui Rangers, pentru care a înscris un gol în acest sezon. Deși au fost mai multe cluburi care s-au interesat de serviciile sale, Ianis Hagi a hotărât să continue la Rangers, cu care și-a prelungit contractul până în anul 2025

Conform presei scoțiene, internaționalul român primește un salariu în valoare de 1.092.000 de lire sterline pe an (aproximativ 1,3 milioane de euro), fiind pe locul 10 în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lotul echipei din Glasgow. Lider în acest top este Connor Goldson, care încasează aproape dublu față de Ianis Hagi.

Pe lângă prelungirea contractului cu Rangers, mijlocașul român mai are un motiv de bucurie. Zilele trecute, el a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Elena Tănase, care a spus ”Da”. Evenimentul s-a petrecut la Paris, în apropierea Turnului Eiffel, Ianis Hagi i-a dăruit logodnicei sale un inel în valoare de 50.000 de euro, iar pentru ”aranjament” internaționalul a mai cheltuit încă pe atât.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite