Cine este Elena, frumoasa aromâncă pe care Ianis Hagi a cerut-o de soție

0
Publicat:

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris, într-un decor romantic.

Elena Tănase, viitoarea domnă Hagi
Elena Tănase, viitoarea domnă Hagi

Cei doi tineri au recunoscut oficial că sunt împreună în decembrie 2022, atunci când au postat primele imagini împreună.

Elena Tănase, viitoarea soție a lui Ianis Hagi, are 23 de ani și este din Constanța. Tânăra de origine aromână a absolvit Colegiul Național Mircea cel Bătrân.

De altfel, Gheorghe Hagi a primit vestea cu bucurie: „Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care am aflat“.

Tatăl Elenei Tănase, Dimciu-Palavoti Tănase, un bun prieten de-al lui Gheorghe Hagi, este un cunoscut om de afaceri și are businessuri în domeniul construcțiilor, cât și în agricultură.

Ianis Hagi a cerut-o pe Elena Tănase în căsătorie într-un decor romantic FOTO Instagram IH
Ianis Hagi a cerut-o pe Elena Tănase în căsătorie într-un decor romantic FOTO Instagram IH

În urmă cu un an, scrie Libertatea, Elena a provocat un accident în Scoția cu mașina fotbalistului pe autostrada M8 în Glasgow. „În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei scoţiene.

Conform unui interviu oferit de Ianis anul trecut, Elena face naveta cât de des poate pentru a se întâlni cu Ianis, fiind stabilită în continuare în România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite