Sabău, sperietorea "câinilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Jucătorii formaţiei din Ştefan cel Mare sunt conştienţi că meciul cu FCM Târgu Mureş nu va fi unul uşor. Cosmin Moţi spune că principalul atu al ardelenilor este Ioan Ovidiu Sabău pentru că a schimbat faţa echipei de când a preluat frâiele clubului din Târgu Mureş.

"Târgu Mureş e o echipă bună, mai ales de când a venit domnul Sabău. E o echipă solidă, care practică un fotbal bun, trebuie să avem grijă. Dinamo s-a întărit prin venirea lui Găman şi Bărboianu pentru că sunt doi jucători foarte buni, care ar fi putut juca la orice echipă din Liga I", a declarat Cosmin Moţi pentru Digi Sport.

"Cu Târgu Mureş vom avea un meci greu, au dovedit că au echipă bună şi în meciul cu Oţelul Galaţi, dar orice meci are istoria lui. Pentru noi, de acum încolo fiecare meci va fi foarte dificil. Noi trebuie să luăm fiecare meci în parte, să facem cât mai multe puncte şi vom vedea unde vom ajunge. Obiectivul nostru e să batem toate echipele. Ne lipsesc golurile şi cu Rapid am avut multe ocazii, dar ar trebui să fim mai concentraţi în faţa porţii", a continuat Bogdan Pătraşcu.

Elis Bakaj, noua achiziţie a "câinilor" este fericit că s-a impus în echipă şi laudă formaţiile din Liga 1: "Sunt mulţumit că am făcut primul pas, că am jucat titular. Cu Târgu Mureş vom avea un meci greu, foarte important pentru Dinamo. E puţin mai greu să câştigăm titlul, deşi mai sunt destule puncte în joc. Campionatul din România are un nivel bun şi nu văd o diferenţă foarte mare între echipele de aici", a declarat albanezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite