Sabău: „Plec din România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

De obicei un tip calm, Ioan Ovidiu Sabău a făcut o criză de nervi după ce echipa sa a fost învinsă în ultima fază a meciului cu Steaua. Furia tehnicianului a fost alimentată de faptul că FCM Târgu-Mureş a terminat partida cu doar şapte fotbalişti de câmp după ce Fernandes, Topici şi Vasilache au fost eliminaţi unul câte unul.

„Ce să le mai spui jucătorilor de tactică şi de alergare când jocurile sunt făcute? Tudor e dur cu cine trebuie să fie dur. Nu mă păcăleşte. Sunt echipe care trebuie să rămână în prima ligă, se consideră că noi avem prea multe puncte. M-a deranjat maniera arbitrului. Singurul cartonaş roşu meritat a fost cel al lui Vasilache", a reacţionat Sabău la finalul partidei.

Tehnicianul de 42 de ani a făcut o caracterizare a Ligii I: „Acesta nu e fotbal, e o mizerie. Ca să fii arbitrat corect, trebuie să ai conducători şmecheri. Dacă în iarnă voi avea ocazia, o să plec într-un alt campionat, o să plec unde doar fotbalul contează şi în care nu sunt interese.

În România, totul e pentru bani, unii iau banii la finalul campionatului, alţii sunt doar de umplutură. Arbitrul Tudor dacă nu ne elimina jucătorii, dădea un penalty pentru Steaua. Găsea el o soluţie. Cu siguranţă, nu va fi sancţionat".

În final, "Moţul" a concluzionat: "Când se întâmplă lucruri ca şi acestea, poţi ajunge uşor la părerea că se decide dinainte cine se bate pentru campionat şi cine trebuie să cadă. Am vrea să spunem tot ceea ce se întâmplă, însă nu putem. Oamenii care vin la stadion văd şi normal că se revoltă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite