S-au pus în vânzare biletele pentru jocul România-Spania din Fed Cup. Cât costă să le vezi pe Halep şi Cîrstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Tenis a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România-Spania din turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Un tichet valabil timp de o zi costă 60 de lei.

România va juca pe 7 şi 8 februarie, la Galaţi, împotriva Spaniei, în turul I, Grupa Mondială II a Fed Cup. Deşi mai e mai bine de o lună până la startul confruntărilor cu jucătoarele iberice, FR Tenis, organizatorul acestei confruntări, a pus deja în vânzare biletele. 

Acestea sunt disponibile în reţeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti şi Humanitas), precum şi pe site-ul www.eventim.ro. Cel mai ieftin tichet costă 60 de lei şi permite accesul la meciurile desfăşurate într-o zi. Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de bilete cu 20 de lei mai ieftine.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în zilele 7 şi 8 februarie 2015, la Arena Dunărea din Galaţi. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă, 7 februarie, iar duminică, 8 februarie, celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite