S-a adeverit „profeţia“ lui Hagi: Cum a prevăzut decăderea naţionalei în 2018 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Gheorghe Hagi (57 de ani) poate că n-are cel mai coerent discurs, atunci când apare în conferinţe. De multe ori însă, avertismentele sale sunt corecte, chiar dacă exprimarea lor lasă de dorit.

De câte ori echipa naţională ne mai furnizează o serie de dezamăgiri, presa aminteşte de celebra conferinţă a lui Hagi, de când era jucător, în care fostul internaţional avertiza că, peste ani, Generaţia de Aur va fi regretată profund.

„Merităm statuie! În 2-3 ani, fotbalul nostru se duce“, urla Hagi în 1998, anul în care România a participat ultima dată la o ediţie a Cupei Mondiale.

Totuşi, nu e singurul avertisment al lui Hagi care, ulterior, s-a adeverit. În 2018, el a spus, răspicat, că România va pierde meciurile pe bandă, în viitorul apropiat. La vremea respectivă, pentru că exprimarea fostului internaţional n-a fost cea mai coerentă, ziarul Metropolis a transformat declaraţiile lui Hagi într-o poezie recitată de actorul Alexandru Nagy, după cum se poate vedea mai jos:

Partea dureroasă e că, într-adevăr, Hagi a avut dreptate. Încă o dată! Pentru că fotbalul românesc are probleme fundamentale, care ţin şi de modul greşit în care facem selecţia la nivelul de copii şi juniori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite