Ruşine istorică pentru Germania! Jurnaliştii nemţi nu iartă naţionala lui Joachim Low

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala antrenată de Joachim Low a fost învinsă de Coreea de Sud şi a fost eliminată de la Cupa Mondială. “Nu meritam mai mult!”, au titrat cei de la Bild.

Aseară, în Grupa F de la Cupa Mondială, s-a detonat bomba! Campioana mondială Germania a fost învinsă de Coreea de Sud cu 2-0 în condiţiile în care avea nevoie de victorie pentru a trece mai departe.
Naţionala lui Joachim Low a făcut un meci modest şi a fost penalizată de Coreea de Sud cu două goluri marcate de asiatici în prelungirile partidei. La meciul de la Kazan, au înscris Young-Gwon Kim ‘90+3 şi Heung-Min Son ‘90+6, primul gol fiind acordat după consultarea VAR. Nemţii au avut o şansă mare de a marca golul victoriei prin Matt Hummels, care a reluat greşit din faţa porţii, cu 10 minute până la final.
Suedia a bătut Mexicul cu 3-0 şi a încheiat pe prima poziţie a grupei, mexicanii au luat locul al doilea, Coreea de Sud a terminat pe trei, iar campioana mondială a cucerit “lingura de lemn” a grupei.  În momentul în care coreeeni au marcat împtriva Germaniei, fanii mexicani au declanşat fiesta, îmbrăţişându-se cu suedezii din tribune!
“Nu meritam mai mult!”, a titrat cotidianul german “Bild.” “Este o ruşine istorică pentru Germania, care n-a fost niciodată eliminată din faza grupelor. După încă un joc slab, venim acasă cu coada între picioare”, mai scriu jurnaliştii germani.
“Frankfurter Allgemeine” a penalizat de asemenea jocul modest al „panzerelor”: “La patru ani după trimful de la Rio, acum nu am rezistat decât zece zile la Mondiale. Vor urma dezbateri încinse, iar în joc e viitorul lui Joachim Low”, au scris jurnaliştii germani. Înaintea turneului din Rusia, Low a primit un contract prelungit până în 2022, însă e posibil să asistăm la o reziliere a acestui angajament după prestaţia penibilă a Germaniei.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite