Ronaldo ţine Madridul cu sufletul la gură: ce au descoperit medicii în cazul portughezului şi ce urmează pentru el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo a urmărit din tribune ultimele două meciuri ale Realului. FOTO: AFP
Cristiano Ronaldo a urmărit din tribune ultimele două meciuri ale Realului. FOTO: AFP

De la „Raul Madrid“, de pe vremea legendarului atacant, s-a trecut la „Ronaldo Madrid“. Cu 47 de goluri şi 16 pase decisive în 44 de meciuri oficiale, în actuala stagiune, concluzia e simplă: dacă Ronaldo nu e, nimic nu e pentru „galactici“.

Ceea ce s-a demonstrat, marţi, în turul semifinalelor Ligii Campionilor, scor 0-0, pe terenul celor de la Manchester City. 

Cu o oră înainte de meci, portughezul a fost scos din lot din motive medicale. Iniţial, s-a spus că vedeta Realului n-a vrut să forţeze, considerând că partida de pe „Etihad“ nu e una pe viaţă şi pe moarte. Ulterior însă, s-a dovedit că problemele lui CR7 sunt mai grave. Diagnosticul medicilor: probleme la bicepsul femural.

După ce n-a jucat, în weekend, în victoria din campionat cu Rayo Vallecano, Ronaldo va fi menajat, aproape sigur, şi în următorul meci din La Liga, cel cu Real Sociedad (sâmbătă, ora 17.00, Digi Sport). Chiar şi aşa, prezenţa sa pe teren în returul cu Manchester City (miercuri, ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport) e sub semnul întrebării. Şi City are o problemă pentru manşa secundă: David Silva s-a accidentat şi nu va juca pe „Santiago Bernabeu“.

Zidane şi-a rupt iarăşi pantalonii

Egalul de pe „Etihad“ a fost doar a treia remiză albă în semifinalele Ligii Campionilor din 2009 încoace. Chiar şi aşa, la fel ca în precedentă partidă din Ligă, cea cu Wolfsburg, Zinedine Zidane s-a ales cu pantalonii rupţi! Atunci, emoţiile unor ratări au fost de vină, acum, având în vedere nivelul scăzut al jocului, probabil, doar calitatea proastă a materialului.

Kroos, precizie de neamţ

Toni Kroos a reuşit un bilanţ stelar în City – Real: o singură pasă greşită din cele 76 încercate. Mijlocaşul neamţ al madrilenilor e cel mai precis fotbalist din actuala ediţie a Ligii Campionilor, având un procentaj de 94,8% al paselor reuşite.

13,3 kilometri a alergat Lucas Vazquez în meciul City – Real, jucătorul madrilenilor fiind lider la acest capitol. Pe doi au fost De Bruyne şi Fernandinho de la City, fiecare cu 11,5 km.   
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite