România, o forţă în tenisul mondial: Declaraţia care arată că Halep şi colegele ei formează o trupă redutabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Sportpictures
FOTO: Sportpictures

România şi Cehia se vor înfrunta, sâmbătă şi duminică, începând de la ora 14.00, miza fiind un loc în semifinalele Fed Cup.

Dacă declaraţia lui George Cosac, care vede o calificare clară a României, poate fi pusă şi pe seama subiectivismului, în schimb, declaraţia dată de căpitanul-nejucător al Cehiei arată că Halep şi colegele ei formează o echipă respectată la nivel mondial. 

„Va fi un duel 50-50 cu România, pentru că au o echipă foarte puternică. Nu e vorba doar despre Halep. Buzărnescu e printre cele mai bune 30 din lume, chiar dacă anul acesta încă n-a strălucit, şi are un tenis extrem de bun. În plus, româncele au trei variante pentru dublu, e o echipă care ar trebui să aibă ambiţii pentru a câştiga titlul“, a spus Petr Pala. 

Acesta mizează pe forma excelentă a Karolinei Pliskova (5 WTA) în tentativa Cehiei de a ajunge în semifinale: „E într-o formă excelentă. A câştigat la Brisbane şi a ajuns în semifinale la Australian Open, după ce le-a învins pe Serena şi pe Muguruza, ceea ce e un rezultat foarte bun. Ea e baza pentru echipa noastră“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite