România, favorită la locul 2 în grupa de calificare la Cupa Mondială! Ce spune Rivaldo despre meciul cu Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Echipa Naţională a României a început cu dreptul noua campanie de calificare la Cupa Mondială şi a învins, joi seara, Macedonia de Nord, 3-2, pe Arena Naţională ,

Conform bookmakerilor Betfair, selecţionata lui Mirel Rădoi are o şansă bună la ocuparea unuia dintre primele două poziţii în grupa J, fiind cotată şi cu a doua şansă la câştigarea grupei din care mai fac parte Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

Dacă Germania este mare favorită la ocuparea primului loc, echipa României este considerată de către specialişti mai puternică decât Islanda.

Cote pentru câştigarea grupei J / un loc în top 2 în grupa J

Germania – 1.08 / 1.04

România – 11.0 / 1.44

Islanda – 17.0 / 3.75

Macedonia de Nord – 34.0 / 7.5

Armenia – 101.0 / 13.0

Liechtenstein – 501.0 / 51.0

Un prim test cu adevărat dificil se anunţă împotriva Germaniei, în al doilea meci al României în actualele preliminarii. Ambasadorul Betfair, fostul mare fotbalist RIvaldo, a prefaţat întâlnirea de duminică şi crede că o remiză ar fi foarte bună pentru tricolori „Împotriva Germaniei lucrurile vor fi mai dificile, dar o abordare tactică potrivită ar putea fi importantă pentru a acumula un punct, ceea ce ar fi foarte bine pentru România”, a spus Rivaldo. 

Într-un clasament al favoritelor la câştigarea Cupei Mondiale, Germania ocupă locul al treilea (după Franţa şi Brazilia), având o cotă de 8.0, conform Betfair.

Armenia, considerată de către bookmakeri mai accesibilă chiar şi decât Macedonia de Nord, va înfrunta selecţionata României miercurea viitoare, în ultimul dintre cele trei meciuri ale acestei prime săptămâni de calificări. Cele două s-au întâlnit recent, în calificările pentru Cupa Mondială din 2018, România câştigând ambele meciuri (5-0 în deplasare, 1-0 acasă).

Clasarea pe locul 1 în grupă duce direct la Cupa Mondială, iar locul 2 ar duce echipa în faza de baraj pentru calificare, unde doisprezece selecţionate se vor lupta pentru alte trei locuri care vor asigura prezenţa în Qatar.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite