România, fără reprezentante la dublu la Shenzen. Monica Niculescu (deţinătoarea titlului) şi Irina-Camelia Begu, eliminate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu (stânga) şi Irina-Camelia Begu FOTO Mediafax
Monica Niculescu (stânga) şi Irina-Camelia Begu FOTO Mediafax

Cele două jucătoare care reprezentau România în competiţia de dublu a turneului chinez de la Shenzen au părăsit concursul marţi, chiar din primul tur.

Perechea româno-kazahă, formată din Monica Niculescu şi Zarina Dias a fost eliminată de Liudmila Kichenok/Nadia Kichenok (Ucraina), scor 4-6, 6-3, 10-5, după o oră şi 21 de minute de joc. De menţionat că Monica Niculescu era deţinătoarea titlului de dublu, după ce anul trecut s-a impus alături de ceha Klara Zakopalova.

Totodată, cuplul româno-spaniol Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarena a fost învins de Luksika Kumkhum/Lin Zhu (Thailanda/China), cu 7-5, 6-1. Prezenţa în această fază a competiţiei este răsplătită cu un punct WTA şi 1.383 de dolari. 

Atât Monica Niculescu, cât şi Irina-Camelia Begu au fost eliminate încă din runga inaugurală şi la simplu, unde singura jucătoare din România angrenată în competiţie este Simona Halep.

Cine e Natalia Vikhlyantseva, rusoaica pe care Simona Halep o va întâlni în turul doi al turneului de la Shenzen

Simona Halep a început 2015 cu o victorie. Românca a învins-o pe Annika Beck, în primul său meci la Shenzen

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite