Româncele și bulgăroaicele s-au bătut pe gheață: Imagini bulversante de la Brașov VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În România, hocheiul pe gheață e un sport care se remarcă, aproape tot timpul, din cauza scandalurilor. Fie cele etnice, fie cele care implică federația, aflată în război deschis cu Ministerul Tineretului și Sportului (MTS). De altfel, în acest moment, forul condus de Alexandru Hălăucă a și fost tăiat de la finanțare!

În ciuda acestor probleme, România a găzduit, la Brașov, meciurile din grupa A a Mondialului de hochei pe gheață, divizia a 3-a. Într-o serie cu șase naționale, tricolorele au terminat pe 4, după Hong Kong, Ucraina și Lituania, dar înaintea echipelor din Bulgaria și Estonia, formații pe care le-au și învins, în ultimele două partide: 4-0 cu Estonia și 10-2 cu Bulgaria.

Hochei png

Acest al doilea meci a fost marcat de momente tensionate, când jucătoarele celor două echipe au incins o bătaie pe gheață, partida fiind întreruptă minute bune. Când, într-un final, lucrurile s-au calmat, sportivele au primit un total de 554 de minute de penalizare (265 pentru România și 289 pentru Bulgaria).

România, la Mondialul de hochei pe gheața, Divizia a III-a

*0-4 cu Ucraina

*2-5 cu Lituania

*1-3 cu Hong Kong

*4-0 cu Estonia

*10-2 cu Bulgaria

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite